תפריט

רכיבים

+

אןפן ההכנה:

  • כרישה 2.0 יחידות
  • חמאה 50.0 גרם
  • רוטב אלפרדו קנור 1 ליטר 1.0 ליטר
  • פרמז’ן מגורד 40.0 גרם

...

הוראות הכנה

  1. אןפן ההכנה:

    1. מנקים את הכרישה וחותכים לחלקים שווים באורך של 4-5 סנטימטר.
    2. מעבירים לתבנית רשת ומאדים בתנור למשך כ 10 דקות , מצננים מעט.
    3. מורחים את תבנית האפייה /הגשה בחמאה, מסדרים את הכרישה בצורה אנכית צפופה בכלי, מתבלים במלח ופלפל.
    4. יוצקים את הרוטב על פני הכרישה ,מפזרים מעל גבינת פרמז’ן ואופים בתנור חם למשך 25 דקות עד קבלת גוון זהוב יפה.
    50 מגישים חם.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט