תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת השפונדרה:

  • נתחי שפונדרה 1.2 ק"ג

הכנת המרינדה:

  • מים 20.0 מ"ל
  • סוכר 50.0 גרם
  • דבש 1.0 כפות
  • מירין 50.0 גרם
  • אגס אסייתי שטוף ומגולען 1.0 יחידות
  • בצל 1.0 יחידות
  • ראש שום קלוף 1.0 יחידות
  • ג'ינג'ר 5.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס 1.0 חופן
  • שמן שומשום 15.0 מ"ל
  1. הכנת השפונדרה:

    • שוטפים את הצלעות תוך החלפת מים פעמיים. מסירים שומן עודף. חותכים דרך העצם למנות. פורסים את הצלעות לפרפר עד שהבשר בעובי של כ-1 ס"מ
    • ודאו כי יש ברשותכם 10 מנות של 120 גרם
  2. הכנת המרינדה:

    • שמים את כל המרכיבים האחרים למעט המים בתוךמעבד המזוןומפעילים במהירות גבוהה
    • מוסיפיםאת המים ושמים את השפונדרה במשרה. מכסים ומשאירים למשך הלילה (מומלץ למשך הלילה, אך לכל הפחות למשך 6 שעות) בחדר הקירור
  3. הגשת המנה:

    • תהליך הבישול: ניתן לבשל על גריל מחומם מראש, אבל עדיף על גריל פחמים או ברביקיו גחלי עץ
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט