רכיבים
הכנת המנה
-
בטטה חתוכה לקוביות קטנות 400.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות קטנות 100.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות קטנות 100.0 גרם
-
מים 1.5 ליטר
-
קרם קוקוס 200.0 גרם
-
ג'ינג'ר 25.0 גרם
-
מיץ לימון 50.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה
- מטגנים בטטה, גזר ובצל בסיר עמוק עד לריכוך הירקות
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
- מוסיפים את אבקת מרק הירקות הכתומים ומערבבים
- מביאים לרתיחה חוזרת
- לאחר הסמכת המר, מוסיפים את הקרם קוקוס, רוטב צ'ילי מץוק, ג'נג'ר ומיץ לימון
- טועמים ומשפרים טעמים
- ניתן לטחון את המרק עם מוט ריסוק (רמבו)
- מדלים במים נוספים במידה והמרק סמיך