רכיבים
הוראות הכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
סוכר דמררה 1.0 ק"ג
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
פירות העונה 300.0 גרם
-
אבקת סוכר 300.0 גרם
-
עלי בצק פילו 50.0 יחידות
הוראות הכנה
-
הוראות הכנת קרם דיפלומט:
- מקציפים בקערת מיקסר קצפת פליבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
- טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
-
הרכבת המנה:
- מניחים עלה פילו על נייר אפייה, מברישים במחמאה שהומסה מראש ומפזרים מעל שכבה דקה של סוכר דמררה
- חוזרים על הפעולה עם שני דפי פילו נוספים, חותכים לריבועים ומרפדים בתבנית שקעים
- מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
- לאחר שבצק הפילו מתקרר, מניחים מעל כף קרם דיפלומט
- מפזרים פירות העונה וזורים אבקת סוכר לקישוט