רכיבים
אופן הכנה:
-
פטריות שמפיניון 2.0 ק"ג
-
רצועות פלפל ירוק, צהוב ואדום 300.0 גרם
-
בצל סגול פרוס דק 200.0 גרם
-
מיץ לימון
-
כוסברה
-
תלתלי בצל ירוק
הוראות הכנה
-
אופן הכנה:
- חותכים את פטריות השמפיניון לרבעים ומטגנים טיגון קצר
- חותכים פלפל אדום וירוק לרצועות דקות ואת הבצל לסהרונים
- מוסיפים רוטב טריאקי או רוטב סויה בסגנון סיני ומערבבים
- מוזגים מיץ לימון כוסברה ובצל ירוק ומגישים
- חותכים את פטריות השמפיניון לרבעים ומטגנים טיגון קצר