רכיבים
הכנת השפונדרה:
-
נתחי שפונדרה 1.2 ק"ג
הכנת המרינדה:
-
מים 20.0 מ"ל
-
סוכר 50.0 גרם
-
דבש 1.0 כפות
-
מירין 50.0 גרם
-
אגס אסייתי שטוף ומגולען 1.0 יחידות
-
בצל 1.0 יחידות
-
ראש שום קלוף 1.0 יחידות
-
ג'ינג'ר 5.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס 1.0 חופן
-
שמן שומשום 15.0 מ"ל
הוראות הכנה
-
הכנת השפונדרה:
- שוטפים את הצלעות תוך החלפת מים פעמיים. מסירים שומן עודף. חותכים דרך העצם למנות. פורסים את הצלעות לפרפר עד שהבשר בעובי של כ-1 ס"מ
- ודאו כי יש ברשותכם 10 מנות של 120 גרם
-
הכנת המרינדה:
- שמים את כל המרכיבים האחרים למעט המים בתוךמעבד המזוןומפעילים במהירות גבוהה
- מוסיפיםאת המים ושמים את השפונדרה במשרה. מכסים ומשאירים למשך הלילה (מומלץ למשך הלילה, אך לכל הפחות למשך 6 שעות) בחדר הקירור
-
הגשת המנה:
- תהליך הבישול: ניתן לבשל על גריל מחומם מראש, אבל עדיף על גריל פחמים או ברביקיו גחלי עץ