רכיבים
אופו הכנה:
-
1.2 ?"ג ??? ???? 3 (??? ??? ????? ????? ??????? Overcooked)
-
מים 4.0 ליטר
-
ג'בטה / פרנה / חלית 10.0 יחידות
-
בצל לבן פרוס ומופרד לטבעות 100.0 גרם
-
בצל ירוק 50.0 גרם
-
כרוב כבוש מתובל - לפי מתכון 1.0 ק"ג
-
מלפפונים בתחמיץ (לצד המנה) 1.0 ק"ג
-
חצאי בייבי תפוחי אדמה מטוגנות מראש 1.5 ק"ג
הוראות הכנה
-
אופו הכנה:
- מניחים את בשר מספר 3 בגסטרונום 10
- מורחים את הבשר בשמן, מלח ופלפל שחור ומכניסים לתנור בחום של 220 מעלות ל-15 דקות עד לקבלת צריבה יפה
- בנפרד, מרתיחים מים עם רוטב ברביקיו
- מכניסים את הבשר בנוזל ומכניסים את הגסטרונום עם נייר אפייה ונייר כסף
- מכניסים לתנור לכ-2ץ5-3 שעות בחום של 160 מעלות צלייה
- לאחר שהבשר התקרר קלות, יש להפריד את הנוזל מהבשר ולפרק את הבשר ידנית לרצועות דקות
- שופכים מעט מהנוזל על רצועות הבשר, על מנת של יתייבש
- מסדרים את הכריך, הירקות והרטבים בהתאם לתמונה