רכיבים
כריך ויאטנאמי
-
לחמניית ג'בטה 1.0 יחידות
-
פרוסות רוסטביף 120.0 גרם
-
פטריות פורטבלו 20.0 גרם
-
פטריות שמפיניון 20.0 גרם
-
פטריות שימאג'י 20.0 גרם
-
בצל סגול פרוס 80.0 גרם
-
חסת אייסברג 30.0 גרם
-
בזיליקום טרי 4.0 עלים
-
אלפלפה 10.0 גרם
-
פלפל צ'ילי אדום טרי 3.0 פרוסות
-
בצל סגול כבוש - על פי המתכון 20.0 גרם
Unused/Remaining Ingredients
-
בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
הוראות הכנה
-
כריך ויאטנאמי
- צולים את פרוסות הרוסטביף על הפלנצ'ה
- במקביל, צולים את פרוסות הבצל והפטריות ומתבלים ברוטב תאילנדי
- מחממים את הג'בטה על הפלנצ'ה או במסוע
- מורחים שכבה נדיבה של מיוז על תחתית הכריך ומניחים מעל את החסה, עלי הבזיליקום, האלפלפה, פרוסות הרוסטביף והפטריות הצלויות
- מקשטים בקומץ של בצל כבוש ופרוסות פלפל צ'ילי אדום
-
Unused/Remaining Ingredients