רכיבים
אופן ההכנה:
-
מוצרלה מגורדת 500.0 גרם
-
גבינת פרמזן מגורדת 400.0 גרם
-
בטטה 1.0 ק"ג
-
קישוא או זוקיני פרוס דק 1.0 ק"ג
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- יוצקים רוטב אלפרדו בתחתית הגסטרונום, ומניחים 2 עלי לזניה כדי לכסות את כל שטח הגסטרונום
- בקערה נפרדת מערבבים את רוטב האלפרדו עם רוטב הנפוליטנה לקבלת רוטב רוזה, ויוצקים על עלי הלזניה
- מקלפים את הבטטה והזוקיני, מבשלים ופורסים
- מפזרים מעל את גבינת המוצרלה, הזוקיני והבטטה. חוזרים על פעולה זו עד שמתקבלות 4 שכבות
- מעל השכבה האחרונה של עלי הלזניה יוצקים רוטב רוזה וגבינה לסגירת המנה
- מכסים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-25 דקות
- מצננים, חותכים ומגישים