רכיבים
אופן ההכנה:
-
פילה סלמון 1.0 ק"ג
-
רוטב חרדל וסילאן לבישול קנור מיכל (גלון) 5.2 ק"ג 300.0 גרם
-
פוטוצ'יני מבושל מראש 1.2 ק"ג
-
שעועית ירוקה עדינה מופשרת 500.0 גרם
-
תלתלי בצל ירוק 50.0 גרם
-
פלפל צ'ילי טרי פרוס לטבעות 30.0 גרם
רכיבים לקראסט פיצוחים:
-
שומשום קלוי 100.0 גרם
-
פטרוזליה יבשה 50.0 גרם
-
אגוזי מלך גרוסים 200.0 גרם
-
שמן סויה 50.0 גרם
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- מערבבים את כל רכיבי קראסט הפיצוחים יחדיו בקערה בתוספת מעט שמן
- טובלים את פילה הדג ברוטב חרדל וסילאן ולאחר מכן טובלים בקראסט הפיצוחים
- מסדרים את פילה הדג על נייר אפייה בגסטרונום 7
- מכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 170 מעלות צלייה לכ-15-20 דקות
- במקביל, מסדרים את הפוטוצ'יני המוכן בגסטרונום 7
- מוסיפים תוך כדי ערבוב, רוטב לימון, שעועית ירוקה, מלח ופלפל ומחממים בתנור על אדים למשך כ-5 דקות
- מגישים בצלחת אישית פילה דג עם קראסט פיצוחים על מצע לימוני עם שעועית בתוספת איולי שום
-
רכיבים לקראסט פיצוחים: