רכיבים
Step 1
-
עוף טחון 500.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
-
בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 20.0 גרם
-
בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
-
עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
-
רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
Step 1
-
עוף טחון 500.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
-
בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 20.0 גרם
-
בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
-
עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
-
רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
Step 1
-
עוף טחון 500.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
-
בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 20.0 גרם
-
בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
-
עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
-
רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
Step 1
-
עוף טחון 500.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 30.0 גרם
-
צ'ילי אדום טרי קצוץ 20.0 גרם
-
בצלי שאלוט קצוצים דק 50.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 20.0 גרם
-
בוטנים קלויים קצוצים 100.0 גרם
-
עלי חסה אייסברג שלמים, שטופים ויבשים 10.0 יחידות
-
רוטב ויניגרט אסייאתי הלמנ'ס מיכל 5.1 ק"ג 150.0 גרם
הוראות הכנה
-
Step 1
- מחממים מחבת ווק יבשה וצולים את הבשר הטחון ללא תוספת שמן
- מוסיפים את השום, ג'ינג'יר, בצלי שאלוט וצ'ילי תוך כדי הקפצה
- מפוררים את הבשר ככל האפשר בעזרת כף עץ ומוודאים שכל חלקי בשר העוף מבושלים היטב
- מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים וינגרט אסייאתי, כוסברה קצוצה ובוטנים קצוצים ומערבבים היטב
- להגשה אוחזים עלה חסה בכף היד ויוצקים לתוכו כף מהבשר
- מקפלים, מגלגלים ומגישים.
- חשוב להקפיד לא למלא את עלה החסה כאשר הבשר עדיין חם.
-
Step 1
הרכבת המנה: -
Step 1
- מחממים מחבת ווק יבשה וצולים את הבשר הטחון ללא תוספת שמן
- מוסיפים את השום, ג'ינג'יר, בצלי שאלוט וצ'ילי תוך כדי הקפצה
- מפוררים את הבשר ככל האפשר בעזרת כף עץ ומוודאים שכל חלקי בשר העוף מבושלים היטב
- מסירים מהאש, מצננים ומוסיפים וינגרט אסייאתי, כוסברה קצוצה ובוטנים קצוצים ומערבבים היטב
- להגשה אוחזים עלה חסה בכף היד ויוצקים לתוכו כף מהבשר
- מקפלים, מגלגלים ומגישים.
- חשוב להקפיד לא למלא את עלה החסה כאשר הבשר עדיין חם.
-
Step 1
הרכבת המנה: