רכיבים
אופן הכנת הקציצות:
-
בשר טחון 1.2 ק"ג
-
עוף טחון 1.2 ק"ג
-
כוסברה קצוצה 1.0 צרור
-
???? ????????? ?????
-
ביצה 1.0 יחידה
-
???
-
????
-
??? ?? ????
-
אבקת סודה לשתייה 20.0 גרם
אופן הכנת הרוטב:
-
מים 200.0 מ"ל
-
????? ???? ????
-
??? ????
-
חומוס מבושל 1.0 ק"ג
-
שמן סויה 100.0 מ"ל
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר
הוראות הכנה
-
אופן הכנת הקציצות:
- מכניסים לקערת ערבוב עוף, בקר, עשבי התיבול, הביצה, התבלינים, הסודה ופירורי הלחם ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
- קורצים לעיגולים השווים ל-40 גר' כל אחד ומניחים בצד עד לסיום הכנת הרוטב
-
אופן הכנת הרוטב:
- מטגנים בסיר עם שמן את הבצל, הסלרי, הכרישה והשום עד להזהבה
- מוסיפים את רוטב הפומודורו, את המים ואת גרגירי החומוס, ומביאים לרתיחה
- מנמיכים את האש, מניחים מעל את הקציצות בעדינות, ומבשלים כ-30 דק' על אש נמוכה