תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנה:

  1. אופן הכנה:

    • בסיר חם מאדים את הירקות לפי סדר הקשיות.
    • כאשר הירקות מרוככים מתבלים עם מלח, פלפל, כורכום ופטרוזיליה. רצוי לתת לתבשיל הירקות להתקרר
    • בקערה בנפרד מחברים את אבקת הוויגן בייס עם המים והירקות המקוררים מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים )רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני הבישול הסופי
    • מכדררים את המסה למנות של 50 גרם ליח' מסדרים על גבי נייר אפייה
    • מכניסים לאפייה לכ-30 דקות
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט