רכיבים
אופן הכנת הרוטב:
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 2.0 ליטר
-
מים 200.0 מ"ל
-
צרור כוסברה 1.0 צרור
-
שיני שום 6.0 יחידות
-
פלפל אדום 2.0 יחידות
-
פלפל צהוב 2.0 יחידות
-
פלפל ירוק חריף 2.0 יחידות
-
??? ????
-
???
-
????
-
?????? ?????
אופן הכנת הקציצות:
-
דג בורי טחון 1.6 ק"ג
-
צרור פטרוזיליה 1.0 יחידות
-
????? ?????
-
ביצה 1.0 יחידה
הגשה:
-
??? ????
הוראות הכנה
-
אופן הכנת הרוטב:
- מטגנים בסיר עם מעט שמן את שיני השום, מגוון הפלפלים ומוסיפים את רוטב העגבניות מעל
- מוסיפים מים ומביאים לרתיחה
- מתבלים ומבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה. מוסיפים כוסברה בסוף הבישול
-
אופן הכנת הקציצות:
- מערבבים את כל המרכיבים עד לקבלת מסה אחידה
- קורצים לעיגולים – 40 גרם כל אחד ומטגנים על מחבת או אופים בתנור עד לקבלת גוון זהוב
-
הגשה:
בצלחת הגשה מסדרים את כל רכיבי המנה- 100 גר' קוסקוס מוכן
- 4 קציצות ויוצקים את רוטב העגבניות מעל