רכיבים
הכנת רוטב רומסקו:
-
עגבניות 200.0 גרם
-
שום 50.0 גרם
-
פלפל אדום יבש לא חריף 50.0 גרם
-
אגוזי לוז 150.0 גרם
-
שקדים 150.0 גרם
-
מלח 10.0 גרם
-
פלפל 10.0 גרם
-
חומץ בן יין אדום 30.0 גרם
הכנת דג:
-
פילה סלמון או מוסר ים 500.0 גרם
-
בלילת טמפורה 1.0 ק"ג
-
??? ???? ??????
הוראות הכנה
-
הכנת רוטב רומסקו:
- צולים חצאי עגבניות וראשי שוםעל מגש התנור
- משרים את הפלפלים היבשים במים חמים למשך כ-30 דקות. לאחר מכן עם סכין קטנה מוציאים את ציפת הפלפלים. משתמשים בבשר הפלפלכדי לתת צבע וטעם
- קולים אגוזי לוז ושקדים
- מערבבים את כל המרכיבים ומערבלים במיקסר
- מוסיפים מלח, פלפל וחומץ. צריך להתקבל רוטב במרקם דומה לפסטו אדום
-
הכנת דג:
- עוטפים נתחי דג בבלילת טמפורה
- מטגנים בשמן עמוקאת נתחי פילה הדג בציפוי טמפורה
-
הרכבת המנה:
- מורחים רוטב רומסקו על הצלחת ומניחים מעל את נתחי הדג המטוגנים