תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  1. הכנת המנה:

    • בקערה מחברים את אבקת ה"ויגן בייס" עם הנוזלים, הטחינה הגולמית ושאר הירקות
    • מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים. רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני אפייה.
    • מניחים נייר אפייה על גבי גסטרונום 7, מניחים את המסה המוכנה על גבי נייר האפייה ומשטחים את המסה לפני האפייה
    • מחממים תנור ל - 180 מעלות ומכניסים את הפשטידה למאפיה ל 30 דקות.
  2. טיפים נוספים:

    • ניתן לגוון את תוספת הירקות למסה
    • חשוב לשמור על יחס קבוע של כמות הירקות במסה 30-40% 
    • ניתן לאפות בתבניות מאפינס אישיות כמאפינס טבעוני מלוח עשיר בחלבון מהצומח
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט