רכיבים
הכנת המנה:
-
700 ?"ל ??? ???? ?? ??? ???? ?? ????? (???? ????? ??? - ???)
-
טחינה גולמית 150.0 גרם
-
300 ??? ?????? (?????? ?????? ???????? ??)
-
200 ??? ??? ??? (?????? ??????? ???????? ??)
-
50 ??? ????? ??? ????
-
אבקת אפייה 10.0 גרם
-
???, ???? ????, ????? ???? ??????
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- בקערה מחברים את אבקת ה"ויגן בייס" עם הנוזלים, הטחינה הגולמית ושאר הירקות
- מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים. רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני אפייה.
- מניחים נייר אפייה על גבי גסטרונום 7, מניחים את המסה המוכנה על גבי נייר האפייה ומשטחים את המסה לפני האפייה
- מחממים תנור ל - 180 מעלות ומכניסים את הפשטידה למאפיה ל 30 דקות.
-
טיפים נוספים:
- ניתן לגוון את תוספת הירקות למסה
- חשוב לשמור על יחס קבוע של כמות הירקות במסה 30-40%
- ניתן לאפות בתבניות מאפינס אישיות כמאפינס טבעוני מלוח עשיר בחלבון מהצומח