רכיבים
אופן הכנה:
-
פולנטה 250.0 גרם
-
גזר 100.0 גרם
-
סלרי 100.0 גרם
-
ביצים 3.0 יחידות
-
מים 1.0 ליטר
-
???
הוראות הכנה
-
אופן הכנה:
- יוצקים לתוך סיר 1 ליטר מים, מוכן אבקת מרק דגש, גזר וסלרי. מרתיחים את הנוזל, מורידים מהאש ומסננים
- מוסיפים את כל המרכיבים לסיר למעט המיונז ומערבבים ללא הפסקה על אש בינונית עד לקבלת מסה מוכנה. חשוב! מסת הפולנטה אמורה להיות רכה אך לא רטובה מדי
- מורידים מהאש ומוסיפים מיונז הלמנ'ס. מוסיפים מלח במקרה הצורך
- מקררים את הפולנטה בתבנית במשך כמה שעות עד להתקשות, חותכים לקוביות בגודל 3 ס"מ או קורצים לעיגולים בעזרת רינג, מצפים בביצה ובפרורי לחם, ומטגנים בשמן עמוק
- מגישים על מצע רוטב נפוליטנה קר