רכיבים
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
הרכבת המנה:
-
סוכר דמררה 1.0 חופן
-
פירות העונה/פירות יער 1.0 יחידות
-
אבקת סוכר 1.0 יחידה
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
מרגרינה מחמאה 600.0 גרם
-
עלי בצק פילו 20.0 יחידות
הוראות הכנה
-
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
- בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
- טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
-
הרכבת המנה:
- מניחים שכבה של שלושה עלי בצק פילו אפויים ומברישים עם מחמאה מומסת
- מזלפים נקודות או צינורות של קרם דיפלומט
- מניחים מעל שכבה נוספת של שלושה עלים וחוזרים על הפעולה פעם נוספת (סה"כ 3 שכבות של בצק פילו)
- מעל הקרם ניתן לפזר פירורי פילו או פירות העונה/יער ולבזוק אבקת סוכר