רכיבים
הכנת המנה:
-
קציצת המבורגר 10.0 יחידה
-
לחמניית המבורגר 10.0 יחידות
-
פרוסות עגבנייה 20.0 יחידות
-
טבעות בצל סגול 20.0 יחידות
-
חסת אייסברג קצוצה 200.0 גרם
-
איולי תאילנדי - על פי מתכון 450.0 גרם
-
אננס טרי 20.0 פרוסות
-
בצל סגול כבוש - על פי המתכון 300.0 גרם
-
בזיליקום טרי 20.0 עלים
הכנת בצל כבוש:
-
בצל סגול פרוס דק ככל הניתן 1.0 ק"ג
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
הכנת איולי תאילנדי:
-
אננס טרי 150.0 גרם
-
שמן שומשום 1.0 כפית
-
כוסברה טרייה קצוצה 1.0 חופן
-
בצל ירוק 1.0 יחידות
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 1.0 כפית
-
שן שום טרייה 1.0 יחידה
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- צולים את ההמבורגר למידה הרצויה. במקביל צורבים את פרוסות האננס על הפלנצ'ה, מוסיפים עליהן את הצ'ילי המתוק והחריף ומקרמלים מעט
- מחממים את הלחמניה על הפלנצ'ה או במסוע
- מסדרים את החסה, פרוסות העגבנייה וטבעות הבצל על תחתית הלחמנייה
- מניחים את ההמבורגר על הירקות
- מזלפים איולי תאילנדי מעל הקציצה
- מניחים את פרוסות האננס צ'ילי על ההמבורגר, מעטרים בבצל כבוש, עלי כוסברה ובזיליקום ומגישים
-
הכנת בצל כבוש:
- מערבבים את פרוסות הבצל עם המלח והסוכר
- משרים במשך 20 דקות
- מסננים מהנוזלים ומגישים
-
הכנת איולי תאילנדי:
- טוחנים במעבד מזון למרקם חלק את האננס, הג'ינג'ר, השום, הצ'ילי המתוק והצ'ילי החריף
- מערבבים עם עשבי התיבול ושמן השומשום
- מערבבים עם המיונז בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
- מוסיפים מלח להשלמת הטעם
- מצננים במקרר במשך 30 דקות ומגישים