רכיבים
הכנת המנה:
-
בצל 200.0 גרם
-
פלפל אדום 200.0 גרם
-
סוכר 30.0 גרם
-
שמן זית 50.0 גרם
-
בגט 1.0 יחידות
-
טונה או בוניטו משומרים מקופסה 300.0 גרם
-
זיתים שחורים 100.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מקרמליםרצועות בצל ופלפל עם מעט מלח וסוכר על מחבת עם שמן
- מורחים את פרוסות הבגטבשכבה נדיבה של מיונז
- מניחים על פרוסות הלחם מעט מהבצל והפלפל המקורמל
- מסדרים מעל טונהוזית שחור
- לסיום בוזקים מעל שמן זית