תפריט

רכיבים

+

אופן הכנה:


...

הוראות הכנה

  1. אופן הכנה:

    1. חותכים את הנתח לקוביות של 2 סנטימטר ומבשלים במים עם כף ציר בקר במשחה "קנור" לריכוך במשך שעה וחצי, מסננים ושומרים את הנוזל הטבעי של הבשר.
    2. בעזרת סכין חוצים את הלימון הפרסי ומשרים בכוס מים חמים.
    3. מחממים סיר רחב עם שמן, מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר המבושל להשחמה קלה.
    4. מוסיפים את הציר ששמרנו מהבישול המקדים של הבשר ורוטב שזיפים "קנור".
    5. מוסיפים לסיר מקלות קינמון, שזיפים מיובשים ולימון פרסי עם מי ההשריה שלו ומבשלים שעה נוספת בסיר פתוח.
    6. מגישים עם אורז לבן.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט