רכיבים
הכנת המנה:
-
בשר שריר חתוך לקוביות, מבושל מראש ומסודר בגסטרונום 7 1.2 ק"ג
-
שמן סויה 100.0 גרם
-
בצל חתוך לקוביות גדולות 150.0 גרם
-
גזר חתוך לקוביות גדולות 150.0 גרם
-
כרישה חתוכה לטבעות עבות 150.0 גרם
-
סלרי חתוך לקוביות גדולות 100.0 גרם
-
מים 2.5 ליטר
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מטגנים את ירקות השורש בסיר חם
- מוסיפים מים, רוטב יין אדום ודמי גלאס
- מביאים לרתיחה ומוסיפים את הארטישוק
- משפרים טעמים
- יוצקים את הרוטב על הבשר המוכן מראש ומסודר בגסטרונום 7
- מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות משולב למשך לכ-30-40 דקות
- מגישים את תבשיל הבקר על מצע פתיתים עם חיטה מלאה