תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • בשר שריר חתוך לקוביות, מבושל מראש ומסודר בגסטרונום 7 1.2 ק"ג
  • שמן סויה 100.0 גרם
  • בצל חתוך לקוביות גדולות 150.0 גרם
  • גזר חתוך לקוביות גדולות 150.0 גרם
  • כרישה חתוכה לטבעות עבות 150.0 גרם
  • סלרי חתוך לקוביות גדולות 100.0 גרם
  • מים 2.5 ליטר
  1. הכנת המנה:

    • מטגנים את ירקות השורש בסיר חם
    • מוסיפים מים, רוטב יין אדום ודמי גלאס
    • מביאים לרתיחה ומוסיפים את הארטישוק
    • משפרים טעמים
    • יוצקים את הרוטב על הבשר המוכן מראש ומסודר בגסטרונום 7
    • מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות משולב למשך לכ-30-40 דקות
    • מגישים את תבשיל הבקר על מצע פתיתים עם חיטה מלאה