+

הכנת השקשוקה:

הכנת גוואקומולה מקסיקני:

הכנת מטבל השמנת החמוצה:

  1. הכנת השקשוקה:

    • מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את רוטב הפולפה, הפיקנטי, הרוטב המקסיקני והשעועית ומרתיחים
    • מוסיפים את הביצים ומבשלים לדרגת העשייה הרצויה
    • מקשטים בעזרת הצ'ילי והכוסברה
  2. הכנת גוואקומולה מקסיקני:

    • מערבבים בקערה את כל הרכיבים, טועמים ומתקנים תיבול
  3. הכנת מטבל השמנת החמוצה:

    • מערבבים בקערה את השמנת, העירית והכמון ומתבלים ברוטב לימון ושמן זית
+