תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת התערובת:

  • ויגן בייס - תערובת בסיס להכנת מנות טבעוניות קנור שקית 1 ק"ג 500.0 גרם
  • 750 מ"ל חלב צמחי (לא ממתוק)
  • כורכום 1.0 כפית
  • טחינה גולמית 3.0 כפות
  • קורט מלח ופלפל
  1. הכנת התערובת:

    • מוסיפים לקערת ערבוב את כל המרכיבים ומערבבים היטב עד לקבלת מסה אחידה.
    • יוצרים כדורים של 35 גרם כל אחד. מומלץ לשמור בקירור 40 דק' לפחות לפני השימוש
  2. הכנת מנה בודדת:

    • מוסיפים 220 גרם רוטב שקשוקה מוכן "קנור" למחבת שקשוקה ומביאים לרתיחה.
    • מוסיפים 3 כדורים למחבת ומבשלים למשך 7 דקות על אש נמוכה ומגישים. אפשר לקשט בטחינה גולמית ובעשבי תיבול בהגשה