תפריט
+

אופן הכנת השניצל:

אופן הכנת רוטב הפטריות

  • שמן זית 100.0 גרם
  • בצל ירוק 200.0 גרם
  • פטריות שמפיניון קצוצות 500.0 גרם
  • יין לבן יבש 0.5 cup
  • חלב סויה 0.5 ליטר
  • שמנת לבישול פרווה 0.5 ליטר
  • מלח 10.0 גרם
  • פלפל אדום 10.0 גרם
  • טימין טרי
  • מים

אופן הכנה לתפוחי אדמה

  • תפוחי אדמה 2.0 ק"ג
  • רוזמרין לפי הטעם 20.0 גרם
  • שום כתוש 40.0 גרם
  • שמן זית 150.0 גרם
  • מלח
  • פלפל אדום
  1. אופן הכנת השניצל:

    1. מתבלים את חזה העוף בדגש, אבקת שום ופטרוזיליה קצוצה דק
    2. מסדרים שלוש תבניות לציפוי השניצלים. בראשונה קמח לבן עם מעט מלח, בשנייה 8 ביצים טרופות בתוספת חרדל וכוס מים ובשלישית פירורי לחם
    3. מצפים בשיטה הקלאסית - ראשית מקמחים, טובלים בביצים הטרופות ומצפים בפירורי לחם
  2. אופן הכנת רוטב הפטריות

    1. מחממים סיר רחב עם שמן, מאדרים את הבצל הקצוץ ולאחר מספר דקות מוסיפים את הפטריות הפרוסות
    2. מוסיפים גם: מלח, פלפל ועלי תימין טרי
    3. מאדים 5-6 דקות
    4. מוסיפין יין לבן ומרתיחים לשחרור האלכוהול
    5. מוסיפים דגש פטריות ומערבבים היטב
    6. מוסיפים חלב ומשנת פרווה לבישול ומבשלים כ-10 דקות
    7. במידה והרוטב סמיך מידי ניתן לדלל במעט מים. טועמים ושומרים חם להגשה
  3. אופן הכנה לתפוחי אדמה

    1. חוצים את תפוחי האדמה הקטנים ומבשלים עם מלח בישול חלקי של כ-10 דקות
    2. מסננים מים ומעבירים לקערת ערבוב ומתבלים במלח, פלפל, רוזמרין, שום ושמן זית
    3. מסדרים בתנית גסטרונום ואז צולים בתנור חם כ-25 דקות לקבלת צבע זהוב ויפה ורכות מלאה
  4. להגשה:

    מטגנים את כמות השניצלים הרצויה. מסדרים בצלחת עמוקה תפוחי אדמה בצד, כף יפה של רוטב בתחתית ומעל השניצלים, מקשטים בתפרחת פטרוזיליה.
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט