רכיבים
אופן ההכנה
-
סוכר 500.0 גרם
-
מים 2.0 ליטר
-
ג'לטין 125.0 גרם
-
גרידת תפוז מ-4 תפוזים 1.0 יחידה
-
קורנפלור 500.0 גרם
-
סוכר 2.5 ק"ג
-
קוקוס לבן לציפוי 500.0 גרם
-
רוטב פסיפלורה 375.0 גרם
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה
- בסיר גדול על אש נמוכה, מערבבים את המים עם ג'לטין
- מוסיפים לסיר סוכר, רוטב פסיפלורה, מים וגרידת תפוז
- ממשיכים לערבב לאט על אש נמוכה עד שהסוכר והג'לטין נמסים
- מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. בקערה נפרדת מערבבים קורנפלור עם מים ומשלבים בתערובת החמה על אש גלויה, תוך כדי ערבוב
- לאחר הסמכת התערובת בסיר, מוסיפים את יתרת הסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והמסה מבעבעת
- יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שבתחתיה קוקוס לבן ומעל התערובת מפזרים שכבת קוקוס דקה נוספת
- מכניסים למקרר להתייצבות למשך 5-6 שעות
- חותכים לקוביות, מצפים את הצדדים בקוקוס לבן ומגישים