+

אופן ההכנה

  1. אופן ההכנה

    • בסיר גדול על אש נמוכה, מערבבים את המים עם ג'לטין
    • מוסיפים לסיר סוכר, רוטב פסיפלורה, מים וגרידת תפוז
    • ממשיכים לערבב לאט על אש נמוכה עד שהסוכר והג'לטין נמסים
    • מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. בקערה נפרדת מערבבים קורנפלור עם מים ומשלבים בתערובת החמה על אש גלויה, תוך כדי ערבוב
    • לאחר הסמכת התערובת בסיר, מוסיפים את יתרת הסוכר תוך כדי ערבוב, עד שהסוכר נמס והמסה מבעבעת
    • יוצקים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה שבתחתיה קוקוס לבן ומעל התערובת מפזרים שכבת קוקוס דקה נוספת
    • מכניסים למקרר להתייצבות למשך 5-6 שעות
    • חותכים לקוביות, מצפים את הצדדים בקוקוס לבן ומגישים
+