תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • מרגרינה מחמאה בלו-בנד 200 גרם 400 גרם
  • אבקת סוכר 300 גרם
  • אטריות קדאיף 2 ק"ג
  1. הכנת המנה:

    • מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה מומסת ואבקת סוכר (חופפים בידיים עד לקבלת ציפוי אחיד)
    • מניחים חופן אטרית ועליהן פרוסות של אפרסק או אגס, מזלפים מעל קרם וניל ומגלגלים לגליל
    • מטפטפים מחמאה מומסת ומפזרים אבקת סוכר
    • אופים בחום של 170 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
    • לאחר האפייה בוזקים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה וניל