רכיבים
הכנת המנה:
-
מרגרינה מחמאה 400.0 גרם
-
אבקת סוכר 300.0 גרם
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 1.3 ק"ג
-
אטריות קדאיף 2.0 ק"ג
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מערבבים אטריות קדאיף עם חמאה מומסת ואבקת סוכר (חופפים בידיים עד לקבלת ציפוי אחיד)
- מניחים חופן אטרית ועליהן פרוסות של אפרסק או אגס, מזלפים מעל קרם וניל ומגלגלים לגליל
- מטפטפים מחמאה מומסת ומפזרים אבקת סוכר
- אופים בחום של 170 מעלות עד לקבלת צבע זהוב
- לאחר האפייה בוזקים אבקת סוכר ומגישים עם כדור גלידה וניל