קרא עוד
רולדת תפוחים במילוי שוקולד לבן

רכיבים
הכנת הבסיס:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 3.0 ק"ג
-
מילוי תפוחים מוכן 1.4 1 ק"ג
-
קינמון 1.0 יחידה
הכנת המילוי:
-
שמנת מתוקה 3.8 ליטר
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 1.6 ק"ג
-
קלאסיק תפוז קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 30.0 גרם
הכנת הציפוי:
-
שמנת מתוקה 300.0 מ"ל
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 600.0 גרם
-
גלוקוזה 50.0 גרם
-
ברס שקדים / בונדוק 200.0 גרם
-
רבע כפית קינמון 1.0 יחידה