רכיבים
הכנת הבסיס:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם וניל מטע 20 ק"ג 3.0 ק"ג
-
מילוי תפוחים מוכן 1.4 1 ק"ג
-
קינמון 1.0 יחידה
הכנת המילוי:
-
שמנת מתוקה 3.8 ליטר
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 1.6 ק"ג
-
קלאסיק תפוז קארט דור צנצנת פלסטיק 900 גרם 30.0 גרם
הכנת הציפוי:
-
שמנת מתוקה 300.0 מ"ל
-
שוקולד לבן ורד הגליל 5 ק"ג 600.0 גרם
-
גלוקוזה 50.0 גרם
-
ברס שקדים / בונדוק 200.0 גרם
-
רבע כפית קינמון 1.0 יחידה
הוראות הכנה
-
הכנת הבסיס:
- הכנת בלילת הרולדה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס וניל
- מקפלים לתוך הבלילה מילוי תפוחים מוכן
- מחלקים את התערובת ל-850 גרם בתבניות 40X60 ס"מ
-
הכנת המילוי:
- מרתיחיםכ-80% מכמותהשמנת המתוקה ומוסיפים שוקולד. מערבבים קלות עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת חלקה (מתקבלת תערובת נוזלית)
- מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת בטמפ' החדר ומעבירים לקירור ל-24 שעות
- לאחר קירור מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים:יתרת השמנת המתוקה, קלאסיק תפוז ופודינג וניל. בעזרת מטרפה מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם
- ממלאים את הרולדה בקרם המילוי ומגלגלים
-
הכנת הציפוי:
- מרתיחים שמנת מתוקה וסירופ גלוקוזה, ומעבירים לכלי עם השוקולד להמסתו
- מחכים כמה דקות עד להמסת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
- מקפלים פנימה ברס שקדים וקינמון
- מקררים עד לטמפ' של 35 מעלות ושופכים על הרולדה
- מקררים את הרולדה ומגישים
- ניתן לקשט עם אבקת סוכר / פירות