+

הכנת הבסיס:

הכנת המילוי:

הכנת הציפוי:

  1. הכנת הבסיס:

    • הכנת בלילת הרולדה לפי הוראות ההכנה שע"ג אריזת "חגיגה" מאפינס וניל
    • מקפלים לתוך הבלילה מילוי תפוחים מוכן
    • מחלקים את התערובת ל-850 גרם בתבניות 40X60 ס"מ
  2. הכנת המילוי:

    • מרתיחיםכ-80% מכמותהשמנת המתוקה ומוסיפים שוקולד. מערבבים קלות עד להמסת השוקולד וקבלת תערובת חלקה (מתקבלת תערובת נוזלית)
    • מערבבים מדי פעם עד לקבלת תערובת בטמפ' החדר ומעבירים לקירור ל-24 שעות
    • לאחר קירור מעבירים את התערובת למיקסר ומוסיפים:יתרת השמנת המתוקה, קלאסיק תפוז ופודינג וניל. בעזרת מטרפה מקציפים במהירות בינונית עד לקבלת קרם
    • ממלאים את הרולדה בקרם המילוי ומגלגלים
  3. הכנת הציפוי:

    • מרתיחים שמנת מתוקה וסירופ גלוקוזה, ומעבירים לכלי עם השוקולד להמסתו
    • מחכים כמה דקות עד להמסת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה
    • מקפלים פנימה ברס שקדים וקינמון
    • מקררים עד לטמפ' של 35 מעלות ושופכים על הרולדה

    • מקררים את הרולדה ומגישים
    • ניתן לקשט עם אבקת סוכר / פירות

+