קרא עוד
רולדת מאפינס שוקולד

רכיבים
מתכון לרולדת שוקולד:
-
אבקת חגיגה תערובת לעוגות ומאפינס בטעם שוקו מטע 20 ק"ג 1.0 יחידה
מתכון להכנת קרם דיפלומט:
-
מים קרים 1.0 ליטר
-
קרם מילוי מוכן בטעם וניל 600.0 גרם
-
אבקת קרם פטיסייר 200.0 גרם
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
-
מלח 0.5 כפית
-
קצפת צמחית 1.7 ליטר
הרכבת המנה:
-
קרם דיפלומט - על פי מתכון 1.0 יחידה
-
פירות יער קפואים 1.0 יחידה
-
גנאש שוקולד - על פי מתכון 1.0 יחידה