רכיבים
הכנת הדג:
-
פילה מוסר ים נקי לחלוטין 600.0 גרם
-
שמן זית 30.0 גרם
הרכבת המנה:
-
עגבניות שרי תמר 150.0 גרם
-
פלפל ירוק חריף 150.0 גרם
-
צנובר קלוי 100.0 גרם
-
מלפפון 200.0 גרם
-
רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 150.0 גרם
-
??? ??
-
???? ???? ????
-
עלי מיקרו סלק 30.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת הדג:
- פורסים את פילה הדג באלכסון לפרוסות בעובי של 5-4 מ"מ
- מסדרים על נייר אפייה משומן בשמן זית 7-5 פרוסות (מנה אחת) ומכסים בנייר אפייה משומן
- משטחים את פרוסות הדג לקרפצ'יו בעזרת פטיש שניצל שטוח או מערוך
-
הרכבת המנה:
- מסירים את הנייר העליון מהדג והופכים על צלחת הגשה
- מסירים את הנייר התחתון ומפזרים מעל פרוסות שרי דקות, פרוסות דקות מאוד של פלפל ירוק חריף, צנובר קלוי ופרוסות מלפפון מגולגלות
- מתבלים בויניגרט שמן זית לימון וסומק, מלח גס ופלפל שחור גרוס
- מקשטים בעלי מיקרו סלק