תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הדג:

  • פילה מוסר ים נקי לחלוטין 600.0 גרם
  • שמן זית 30.0 גרם

הרכבת המנה:

  • עגבניות שרי תמר 150.0 גרם
  • פלפל ירוק חריף 150.0 גרם
  • צנובר קלוי 100.0 גרם
  • מלפפון 200.0 גרם
  • רוטב ויניגרט עם שמן זית, לימון וסומק הלמנ'ס מיכל 5 ק"ג 150.0 גרם
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • עלי מיקרו סלק 30.0 גרם
  1. הכנת הדג:

    • פורסים את פילה הדג באלכסון לפרוסות בעובי של 5-4 מ"מ
    • מסדרים על נייר אפייה משומן בשמן זית 7-5 פרוסות (מנה אחת) ומכסים בנייר אפייה משומן
    • משטחים את פרוסות הדג לקרפצ'יו בעזרת פטיש שניצל שטוח או מערוך
  2. הרכבת המנה:

    • מסירים את הנייר העליון מהדג והופכים על צלחת הגשה
    • מסירים את הנייר התחתון ומפזרים מעל פרוסות שרי דקות, פרוסות דקות מאוד של פלפל ירוק חריף, צנובר קלוי ופרוסות מלפפון מגולגלות
    • מתבלים בויניגרט שמן זית לימון וסומק, מלח גס ופלפל שחור גרוס
    • מקשטים בעלי מיקרו סלק