+

מתכון להכנת קרם דיפלומט:

הרכבת המנה:

  1. מתכון להכנת קרם דיפלומט:

    • בקערת מיקסר מקציפים קצפת פלייבורייט, מים קרים ואבקת פטיסייר עד לקבלת קרם יציב מוקצף
    • טורפים שליש מהקרם המוקצף לתוך קרם הוניל ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקרם המוקצף עד לקבלת תערובת אחידה ואוורירית
  2. הרכבת המנה:

    • מניחים שכבה של שלושה עלי בצק פילו אפויים ומברישים עם מחמאה מומסת
    • מזלפים נקודות או צינורות של קרם דיפלומט
    • מניחים מעל שכבה נוספת של שלושה עלים וחוזרים על הפעולה פעם נוספת (סה"כ 3 שכבות של בצק פילו)
    • מעל הקרם ניתן לפזר פירורי פילו או פירות העונה/יער ולבזוק אבקת סוכר
+