קרא עוד
קרם בוואריה עם גנאש שוקולד

רכיבים
מתכון להכנת תערובת ג'לטין:
-
מים 0.4 ליטר
-
ג'לטין 80.0 גרם
מתכון להכנת קצפת רכה:
-
קצפת צמחית 2.0 ליטר
-
מים 1.0 ליטר
מתכון להכנת קרם אנגלז:
-
מים 0.7 ליטר
-
קצפת צמחית 1.3 ליטר
-
חלמונים 800.0 גרם
-
סוכר 0.2 ק"ג
-
מקל וניל 1.0 יחידה
-
מלח 0.5 כפית
מתכון להכנת גנאש שוקולד:
-
מים 1.1 ליטר
-
קצפת צמחית 1.7 ליטר
-
סוכר 1.0 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 1.0 ק"ג
-
גלוקוזה 1.0 ק"ג
מתכון להכנת שטרויזל:
-
סוכר 0.8 ק"ג
-
מלח 1.0 כפית
-
קמח 1.3 ק"ג
-
תמצית וניל 4.0 כפיות
-
מרגרינה מחמאה 0.8 ק"ג
הרכבת המנה:
-
קוקומן כדורים בטעם שוקולד תלמה 375 גרם 1.0 יחידה