תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת איולי צ'יפוטלה:

  • מחית צ'יפוטלה 100 גרם
  • אבקת פילדלפיה 10 גרם

הכנת חזה עוף:

  • קמח לבן 500 גרם
  • קורנפלור 500 גרם
  • מלח 1 כפות
  • פלפל שחור גרוס 1 כפות
  • אבקת שום 1 כפות
  • פפריקה מתוקה 0.5 כפות

הרכבת המנה:

  • לחמניית המבורגר בסגנון בריוש 10 יחידות
  • עלי חסה
  • בצל סגול
  1. הכנת איולי צ'יפוטלה:

    • מערבבים את כל המרכיבים בתנועת קיפול עד לקבלת מרקם אחיד
  2. הכנת חזה עוף:

    • מערבבים בקערה עמוקה את הקמח והקורנפלור ולאחר מכן מוסיפים מלח, פלפל שחור, אבקת שום, פפריקה מתוקה וחטיף כיפלי
    • מכינים קערה נוספת בצד עם מים קרים
    • מכניסים את העוף למים קרים, מסננים ומעבירים לקערת הקמח. מגלגלים את חזה העוף בתערובת לציפוי מושלם. יש לבצע פעולה זו 3 פעמים
    • מטגנים בשמן עמוק וחם למשך כ-6-5 דקות. שומרים חם
  3. הרכבת המנה:

    • מחממים את לחמניית ההמבורגר על הפלנצ'ה או במסוע
    • מורחים על תחתית הלחמנייה שכבה נדיבה של מיונז ומניחים מעל חסה, עוף מטוגן ובצל סגול
    • מזלפים מעל איולי צ'יפוטלה
    • ניתן להגיש עם צ'יפס, סלט קולסלאו ומגוון רטבים