תפריט

רכיבים

+

קרוקטים

רוטב כרוב עם חמוציות

הכנת איולי הדרים


...

הוראות הכנה

  1. קרוקטים

    מעבירים את הברווז, הפירה, השאלוט, גבינת הקונטה )אופציונאלי(, התימין והחרדל לקערה גדולים ומערבבים היטב. יוצרים כדורים עגולים ומקררים עד ליציבות. מתבלים לפי הטעם את פירורי הפנקו. מצפים את הקרוקטים ב3- שלבים: קמח, ביצים ופירורי פנקו. מטגנים עד לקבלת צבע חום זהוב ומרקם קריספי. מעבירים לרשת לסילוק עודפי השמן ומניחים בצד.
  2. רוטב כרוב עם חמוציות

    מעבירים את הכרוב, יין הפורט והחומץ לשקית סו-ויד ואוטמים בוואקום. מבשלים בסו-ויד ב93- מעלות במשך שעתיים, או עד שהכרוב מתרכך. מניחים לכרוב להתקרר בתוך השקית. מעבירים לבלנדר את הכרוב שבושל בסו-ויד )כולל הנוזל( יחד עם חרדל דיז'ון 'הלמנ'ס׳, המלח ורוטב החמוציות. מרסקים במהירות גבוהה עד שהתערובת חלקה לגמרי. מפזרים את הקסנטאן גאם וממשיכים בערבוב. מסננים את הפירה במסננת דקה ומעבירים לבקבוק לחיץ. מקררים עד להגשה
  3. הכנת איולי הדרים

    מרסקים את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. מעבירים לבקבוק לחיץ ומקררים עד להגשה
  4. הרכבת המנה

    מסדרים על צלחת את הקרוקטים, מניחים מעל איולי הדרים ומעל נגיעה של רוטב כרוב חמוציות ומגישים. ניתן לקשט עם עלה למאכל.
    להגשה 2-3 קרוקטים 1 כף רוטב כרוב עם חמוציות 1 כף איולי הדרים
מתכונים
מוצרים
עגלה
השראה
תפריט