תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן הכנה:

  • ויגן בייס - תערובת בסיס להכנת מנות טבעוניות קנור שקית 1 ק"ג 500.0 גרם
  • מים קרים 650.0 מ"ל
  • שמן סויה 50.0 גרם
  • 100 גרם בצל מגורד
  • 100 גרם גזר מגורד
  • 100 גרם זוקיני / קישוא מגורד
  • 100 גרם אפונה
  • 20 גרם פטרוזיליה חתוך דק
  • כורכום 1.0 כפית
  • מלח ופלפל שחור
  1. אופן הכנה:

    • בסיר חם מאדים את הירקות לפי סדר הקשיות.
    • כאשר הירקות מרוככים מתבלים עם מלח, פלפל, כורכום ופטרוזיליה. רצוי לתת לתבשיל הירקות להתקרר
    • בקערה בנפרד מחברים את אבקת הוויגן בייס עם המים והירקות המקוררים מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים )רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני הבישול הסופי
    • מכדררים את המסה למנות של 50 גרם ליח' מסדרים על גבי נייר אפייה
    • ניתן לבשל ברוטב לבחירה