תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת הקציצות:

הכנת הרוטב:

  1. הכנת הקציצות:

    • שמים בקערה את כל מרכיבי המנה ומערבבים. התערובת צריכה להיות רכה אך נוחה לעיצוב. במידה והתערובת סמיכה מדי יש אפשרות להוסיף מעט מים.
    • מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 7-6 ס”מ. (רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני).
  2. הכנת הרוטב:

    • מאדים בסיר חם את הבצל, השום והסלרי
    • מוסיפים את רוטב הלימון והמים ומביאים לרתיחה
    • משפרים טעמים עם התבלינים
    • מוסיפים את גרגירי החומוס ומביאים לרתיחה חוזרת
    • מכניסים את הכדורים לרוטב הרותח ומביאים שוב לרתיחה
    • מנמיכים את הלהבה ומבשלים 30 דקות מומלץ להגיש בקערה עמוקה עם אורז ופטרוזיליה