+

אופן הכנת הקציצות:

  • בשר טחון 1.2 ק"ג
  • עוף טחון 1.2 ק"ג
  • כוסברה קצוצה 1 צרור
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • ביצה 1 יחידה
  • מלח
  • פלפל
  • ראס אל חנות
  • אבקת סודה לשתייה 20 גרם

אופן הכנת הרוטב:

  1. אופן הכנת הקציצות:

    • מכניסים לקערת ערבוב עוף, בקר, עשבי התיבול, הביצה, התבלינים, הסודה ופירורי הלחם ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה
    • קורצים לעיגולים השווים ל-40 גר' כל אחד ומניחים בצד עד לסיום הכנת הרוטב
  2. אופן הכנת הרוטב:

    • מטגנים בסיר עם שמן את הבצל, הסלרי, הכרישה והשום עד להזהבה
    • מוסיפים את רוטב הפומודורו, את המים ואת גרגירי החומוס, ומביאים לרתיחה
    • מנמיכים את האש, מניחים מעל את הקציצות בעדינות, ומבשלים כ-30 דק' על אש נמוכה