+

הכנת בצק הקטאייף:

הכנת קרם ברולה פיסטוק:

  1. הכנת בצק הקטאייף:

    • מערבבים בקערה תערובת לפנקייק קארט ד'ור עם מים קרים ושמן. מעבירים לקירור למשך 20 דקות לפחות
    • מחממים מחבת טפלון, מורחים מעט שמן ומטגנים את הבצק על חום בינוני על צד אחד בלבד. לאחר ההכנה מניחים על מגש פתוח כל אחד בנפרד ולא אחד על השני
  2. הכנת קרם ברולה פיסטוק:

    • מחממים בסיר את אבקת הבסיס להכנת קרם ברולה קארט דו'ר, מוסיפים את ההל הטחון, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות
    • מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמנת
    • מעבירים לכלי אחר ומקררים היטב
  3. אופן הכנת הקטאייף:

    • מעבירים את קרם הברולה הקר לשק זילוף. מזלפים מידת כף על כל בסיס ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב את השוליים בעזרת האצבעות .
    • מסדרים את הקטאייף הממולא בתבנית עם נייר אפייה, מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור חם כ-5 דקות לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סוכר מתובל במי זהר או בעלי גרניום וגלידת וניל בצד.
+