קטאייף במילוי קרם ברולה מתובל בהל

רכיבים
הכנת בצק הקטאייף:
-
שמן 2.0 כפות
-
מים קרים 650.0 מ"ל
הכנת קרם ברולה פיסטוק:
-
בסיס להכנת קרם ברולה קארט דור 750 גרם 150.0 גרם
-
מים 510.0 מ"ל
-
שמנת מתוקה 500.0 גרם
-
הל טחון 1.0 כפית
הוראות הכנה
-
הכנת בצק הקטאייף:
- מערבבים בקערה תערובת לפנקייק קארט ד'ור עם מים קרים ושמן. מעבירים לקירור למשך 20 דקות לפחות
- מחממים מחבת טפלון, מורחים מעט שמן ומטגנים את הבצק על חום בינוני על צד אחד בלבד. לאחר ההכנה מניחים על מגש פתוח כל אחד בנפרד ולא אחד על השני
-
הכנת קרם ברולה פיסטוק:
- מחממים בסיר את אבקת הבסיס להכנת קרם ברולה קארט דו'ר, מוסיפים את ההל הטחון, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות
- מסירים מהאש ומערבבים פנימה את השמנת
- מעבירים לכלי אחר ומקררים היטב
-
אופן הכנת הקטאייף:
- מעבירים את קרם הברולה הקר לשק זילוף. מזלפים מידת כף על כל בסיס ומקפלים לצורת חצי ירח. מהדקים היטב את השוליים בעזרת האצבעות .
- מסדרים את הקטאייף הממולא בתבנית עם נייר אפייה, מרססים מעל מעט שמן ואופים בתנור חם כ-5 דקות לפני ההגשה. מגישים עם סירופ סוכר מתובל במי זהר או בעלי גרניום וגלידת וניל בצד.