קבב אסייתי עם סלסה חריפה
קציצת פרגית מתובלת היטב עם סלסה קרה וחריפה

רכיבים
הכנת סלסה חריפה:
-
פלפל ירוק 5.0 יחידות
-
מירין 200.0 גרם
-
מיץ לימון 200.0 גרם
-
פלפל ירוק חריף נקי מגרעינים 5.0 יחידות
-
עלי כוסברה 150.0 גרם
-
שום 50.0 גרם
-
רוטב סויה מתוק 50.0 גרם
הכנת הקבבים:
-
פרגית טחונה 2.0 ק"ג
-
שום 40.0 גרם
-
ג'ינג'ר כתוש 50.0 גרם
-
פלפל אדום קצוץ דק 100.0 גרם
-
כוסברה קצוצה 50.0 גרם
-
בצל סגול קצוץ 100.0 גרם
-
שמן שומשום 20.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת סלסה חריפה:
- מעבדים את כל המרכיבים במעבד מזון, מתקנים טעם ושומרים בקירור להגשה. מגישים כרוטב קר ליד הקבב
-
הכנת הקבבים:
- מערבבים בקערה רחבה את הפרגית הטחונה עם שאר המרכיבים ולשים מספר דקות עד לקבלת מסה מעט דביקה ואחידה
- יוצרים קציצות קבב ושומרים בקירור חצי שעה לפחות לפני הצלייה
- צולים על גבי פלנצ'ה ומגישים עם הסלסה בצד