+

הכנת העוף:

  • חזה עוף 1.5 ק"ג

הכנת המשחה:

  • שום 50 גרם
  • בצל שאלוט פרוס דק 50 גרם
  • מיץ ליים 20 גרם
  • פלפל צ'ילי אדום טרי 20 גרם
  • ג'ינג'ר 20 גרם
  • למון גראס 50 גרם
  • עלי קפיר ליים 10 יחידות
  • גרגרי כוסברה 6 גרם
  • זרעי כמון 6 גרם
  • גרגרי פלפל שחור 6 גרם
  • קינמון 6 גרם
  • תרמילי הל ירוק 4 יחידות
  • ציר דגים 75 מ"ל

הכנת רוטב הקארי:

הכנת המנה:

  • שמן קנולה 100 מ"ל
  • פלפל 500 גרם
  • בצל 500 גרם
  • בוטנים גרוסים 50 גרם
  • כוסברה קצוצה גס 8 גרם
  1. הכנת העוף:

    • הסירו את העור מחזה העוף וחיתכו לקוביות של 2.5 ס"מ
  2. הכנת המשחה:

    • קלפו את השום וקצצו אותו עד למשחה, הוסיפו את בצלי השאלוט והניחו בצד
    • קצצו, קלפו ושטפו את כל שאר רכיבי המשחה. הכניסו אותם למערבל מזון והפכו אותם למשחה
    • ערבבו את השום והבצל לכדי משחה
    • אחסנו את המשחה כשהיא מכוסה בחדר הקירור
  3. הכנת רוטב הקארי:

    • הכינו ציר ממשחת ציר העוף והמים, לפי ההוראות על האריזה
    • הוסיפו את כל המרכיבים למחבת ובשלו בחום בינוני למשך 20 דקות
    • הורידו מהכיריים ואחסנו מכוסה בחדר הקירור
  4. הכנת המנה:

    • חתכו את הפלפלים והבצלים לרצועות וערבבו בקערה
    • עבור כל מנה, טגנו 25 גרם מהמשחה שהכנתם ב-10 מ"ל שמן למשך 3-2 דקות
    • הוסיפו מנת עוף (150 גרם למנה) ולאחר מכן מנת ירקות (100 גרם למנה) תוך כדי בחישה, עד שהעוף מתחיל להשחים
    • צקו מנת רוטב קארי ובשלו למשך 15 דקות נוספות
    • קשטו עם בוטנים ועלי כוסברה
+