רכיבים
הכנת המנה:
-
תפוחי אדמה 600.0 גרם
-
אבקת צ'ילי 4.0 גרם
-
מלח ים 3.0 גרם
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- קלפו את תפוחי האדמה ולאחר מכן חתכו אותם עם ספירל סלייסר, ליצירת ספגטי מתפוחי האדמה
- הכניסו לקערה עם מים קרים למשך שעה כדי להוציא את העמילן
- בזמן שאתם ממתינים, ערבבו בקערה נפרדת מלח, דגש מרק בטעם עוף ואבקת צ'ילי
- הוציאו את תפוחי האדמה מהמים
- טגנו את תפוחי האדמה ב-180 מעלות עד שהם מזהיבים והופכים לפריכים
- תבלו עם התערובת מהקערה השנייה
- הגישו עם מיונז הלמנ'ס בצד