צ'אטני בוטנים
רוטב סמבל אידאלי להגשה עם קארי הודי, מוסיף נופך נוסף של טעם

רכיבים
הכנת המנה:
-
בוטנים קלויים 120 גרם
-
פלפל צ'ילי יבש שלם 5 יחידות
-
ציפת (פאלפ) תמרינדי 30 גרם
-
ראש שום קלוף 1 יחידות
-
פלפל צ'ילי ירוק 2 יחידות
-
בשר קוקוס טרי 80 גרם
-
ג'ינג'ר 10 גרם
-
עלי כוסברה 15 גרם
-
מים 280 מ"ל
-
מלח
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- מחממים את הבוטנים ופלפלי הצ'ילי האדום בתנור למשך 5 דקות כדי שיגירו שמנים
- מערבבים יחד את כל המרכיבים, שופכים למעבד מזון עם מים ומעבדים
- מוסיפים מספיק מים עד לקבלת משחה גסה. מתקנים תיבול
- מכסים ומאחסנים בחדר הקירור