תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • בוטנים קלויים 120.0 גרם
  • פלפל צ'ילי יבש שלם 5.0 יחידות
  • ציפת (פאלפ) תמרינדי 30.0 גרם
  • ראש שום קלוף 1.0 יחידות
  • פלפל צ'ילי ירוק 2.0 יחידות
  • בשר קוקוס טרי 80.0 גרם
  • ג'ינג'ר 10.0 גרם
  • עלי כוסברה 15.0 גרם
  • מים 280.0 מ"ל
  • מלח
  1. הכנת המנה:

    • מחממים את הבוטנים ופלפלי הצ'ילי האדום בתנור למשך 5 דקות כדי שיגירו שמנים
    • מערבבים יחד את כל המרכיבים, שופכים למעבד מזון עם מים ומעבדים
    • מוסיפים מספיק מים עד לקבלת משחה גסה. מתקנים תיבול
    • מכסים ומאחסנים בחדר הקירור