קרא עוד
צוואר טלה ממולא בפיסטוק וערמונים ברוטב שזיפים

רכיבים
הכנת הנתח:
-
צוואר טלה 4.0 ק"ג
-
בשר בקר טחון 0.5 ק"ג
-
ערמונים קלויים מקולפים 100.0 גרם
-
פלפל אנגלי טחון 0.5 כפית
-
ראס אל חנות 0.5 כפית
-
פיסטוק מקולף קלוי 400.0 גרם
-
???
-
????
הכנת הרוטב:
-
בצל ירוק 5.0 יחידות
-
מים 2.5 ליטר
-
כרישה 1.0 יחידות
-
גבעולי רוזמרין 2.0 יחידות
-
גבעולי טימין 5.0 יחידות
-
צרור פטרוזיליה 1.0 יחידות