תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • ויגן בייס - תערובת בסיס להכנת מנות טבעוניות קנור שקית 1 ק"ג 300.0 גרם
  • 700 מ"ל מים קרים או חלב צמחי לא ממותק (ניתן לערבב חצי - חצי)
  • טחינה גולמית 150.0 גרם
  • 300 גרם פטריות (חתוכות לפרסות ומטוגנות קל)
  • 200 גרם בצל לבן (חתוכות לפרוסות ומטוגנות קל)
  • 50 גרם טבעות בצל ירוק
  • אבקת אפייה 10.0 גרם
  • מלח, פלפל שחור, מוסקט ומעט כורכום
  1. הכנת המנה:

    • בקערה מחברים את אבקת ה"ויגן בייס" עם הנוזלים, הטחינה הגולמית ושאר הירקות
    • מערבבים את המסה עד לקבלת מרקם אחיד טועמים ומשפרים טעמים. רצוי לקרר את המסה 40 דקות לפני אפייה.
    • מניחים נייר אפייה על גבי גסטרונום 7, מניחים את המסה המוכנה על גבי נייר האפייה ומשטחים את המסה לפני האפייה
    • מחממים תנור ל - 180 מעלות ומכניסים את הפשטידה למאפיה ל 30 דקות.
  2. טיפים נוספים:

    • ניתן לגוון את תוספת הירקות למסה
    • חשוב לשמור על יחס קבוע של כמות הירקות במסה 30-40% 
    • ניתן לאפות בתבניות מאפינס אישיות כמאפינס טבעוני מלוח עשיר בחלבון מהצומח