תפריט
נקודות יו-שף
+

הכנת המנה:

  • פילה דג אנשובי 50.0 יחידות
  • צלפים 10.0 כפות
  • פלפל צ'ילי חריף טרי 10.0 יחידות
  • שיני שום 20.0 יחידות
  • שמן זית
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
  • זיתי קלמטה מגולענים 60.0 יחידות
  • פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • בזיליקום טרי 40.0 עלים
  1. הכנת המנה:

    • חותכים את זיתי הקלמטה
    • מטגנים במחבת את כל המרכיבים ומוסיפים את רוטב הפומודורו. מבשלים כ-2 דקות
    • מוסיפים למחבת את הפסטה ומערבבים
    • מוסיפים פלפל שחור ומלח,ומצלחתים
    • מפזרים מעל המנה פטרוזיליה קצוצה ועלי בזיליקום