פסטה פוטנסקה

רכיבים
הכנת המנה:
-
פילה דג אנשובי 50 יחידות
-
צלפים 10 כפות
-
פלפל צ'ילי חריף טרי 10 יחידות
-
שיני שום 20 יחידות
-
שמן זית
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1 ק"ג
-
זיתי קלמטה מגולענים 60 יחידות
-
פטרוזיליה קצוצה
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
בזיליקום טרי 40 עלים
הוראות הכנה
-
הכנת המנה:
- חותכים את זיתי הקלמטה
- מטגנים במחבת את כל המרכיבים ומוסיפים את רוטב הפומודורו. מבשלים כ-2 דקות
- מוסיפים למחבת את הפסטה ומערבבים
- מוסיפים פלפל שחור ומלח,ומצלחתים
- מפזרים מעל המנה פטרוזיליה קצוצה ועלי בזיליקום