+

אופן ההכנה:

  • שיני שום 1 יחידות
  • בצל 1 יחידות
  • חציל 50 גרם
  • פלפל אדום 1 יחידות
  • פלפל צהוב 1 יחידות
  • פלפל ירוק 1 יחידות
  • צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 2 פרוסות
  • בזיליקום טרי 2 עלים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • גבינה בולגרית 5% שומן 30 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • חותכים את החציל לקוביות ומטגנים
    • מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את השום והפלפלים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את רוטב הפומודורו, קוביות החצילים והפסטה. מערבבים ומבשלים על אש קטנה 2-3 דקות ומורידים מהאש
    • מצלחתים את המנה ומוסיפים מעל את הגבינה המפוררת ואת עלי הבזיליקום
+