רכיבים
אופן ההכנה:
-
שיני שום 1.0 יחידות
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 120.0 גרם
-
בצל 1.0 יחידות
-
חציל 50.0 גרם
-
פלפל אדום 1.0 יחידות
-
פלפל צהוב 1.0 יחידות
-
פלפל ירוק 1.0 יחידות
-
צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 2.0 פרוסות
-
בזיליקום טרי 2.0 עלים
-
???? ????
-
???
-
גבינה בולגרית 5% שומן 30.0 גרם
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- חותכים את החציל לקוביות ומטגנים
- מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את השום והפלפלים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את רוטב הפומודורו, קוביות החצילים והפסטה. מערבבים ומבשלים על אש קטנה 2-3 דקות ומורידים מהאש
- מצלחתים את המנה ומוסיפים מעל את הגבינה המפוררת ואת עלי הבזיליקום