תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • שיני שום 1.0 יחידות
  • רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 120.0 גרם
  • בצל 1.0 יחידות
  • חציל 50.0 גרם
  • פלפל אדום 1.0 יחידות
  • פלפל צהוב 1.0 יחידות
  • פלפל ירוק 1.0 יחידות
  • צ'ילי אדום חתוך לפרוסות דקות 2.0 פרוסות
  • בזיליקום טרי 2.0 עלים
  • פלפל שחור
  • מלח
  • גבינה בולגרית 5% שומן 30.0 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • חותכים את החציל לקוביות ומטגנים
    • מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את השום והפלפלים. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוסיפים את רוטב הפומודורו, קוביות החצילים והפסטה. מערבבים ומבשלים על אש קטנה 2-3 דקות ומורידים מהאש
    • מצלחתים את המנה ומוסיפים מעל את הגבינה המפוררת ואת עלי הבזיליקום