תפריט
נקודות יו-שף
+

אופן ההכנה:

  • מים 100.0 גרם
  • עלי כוסברה 25.0 גרם
  • בזיליקום טרי 25.0 גרם
  • שום כתוש 20.0 גרם
  • ג'ינג'ר כבוש 50.0 גרם
  • פלפל שחור גרוס 1.0 קורט

  • אפונת גינה מופשרת
  • פטרוזליה יבשה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • שומשום שחור 25.0 גרם
  • שומשום לבן 25.0 גרם
  • תלתלי בצל ירוק לקישוט 150.0 גרם
  1. אופן ההכנה:

    • טוחנים במג'ימיקס את אפונת הגינה, עשבי התיבול והתבלינים
    • מערבבים את האפונה הטחונה עם הפירה המוכן מראש
    • מקבלים פירה ירוק ומשפרים טעמים 
    • משרים את פילה הדג ברוטב טריאקי למשך מספר שעות 
    • מסדרים את פילה הדג על נייר אפייה בגסטרונום 7 ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לצלייה ל8-10 דקות