רכיבים
אופן ההכנה:
-
מים 100.0 גרם
-
עלי כוסברה 25.0 גרם
-
בזיליקום טרי 25.0 גרם
-
שום כתוש 20.0 גרם
-
ג'ינג'ר כבוש 50.0 גרם
-
פלפל שחור גרוס 1.0 קורט
-
אפונת גינה מופשרת
-
פטרוזליה יבשה
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
שומשום שחור 25.0 גרם
-
שומשום לבן 25.0 גרם
-
תלתלי בצל ירוק לקישוט 150.0 גרם
הוראות הכנה
-
אופן ההכנה:
- טוחנים במג'ימיקס את אפונת הגינה, עשבי התיבול והתבלינים
- מערבבים את האפונה הטחונה עם הפירה המוכן מראש
- מקבלים פירה ירוק ומשפרים טעמים
- משרים את פילה הדג ברוטב טריאקי למשך מספר שעות
- מסדרים את פילה הדג על נייר אפייה בגסטרונום 7 ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לצלייה ל8-10 דקות