קרא עוד
פילה דג ברוטב לימון

רכיבים
אופן ההכנה:
-
פילה מושט 1.2 ק"ג
-
שום שלם פרוס לחצאים 150.0 גרם
-
סלרי חתוך לטבעות 500.0 גרם
-
רוטב לימון עם שמן זית לבישול קנור מיכל (גלון) 5 ק"ג 1.5 ק"ג
-
שומר חתוך לרבעים 500.0 גרם
-
מנגולד חתוכים עבה 250.0 גרם
-
גרגירי חומוס מבושלים 300.0 גרם
-
פלפל אדום יבשחתוך לחצי 150.0 גרם
-
שומשום שחור
-
עלי כוסברה
-
מלח
-
פלפל שחור גרוס
-
כורכום
-
כמון