+

הכנת תפוחי אדמה:

  • תפוחי אדמה 5 ק"ג
  • שמן עמוק לטיגון

הכנת רוטב בראבה:

הרכבת המנה:

  1. הכנת תפוחי אדמה:

    • מטגנים תפוחי אדמה בשמן עמוק טיגון כפול:בהתחלה בטמפרטורה נמוכה ולפני ההגשה בטמפרטורה גבוהה עד קבלת פריכות
  2. הכנת רוטב בראבה:

    • מטגנים שום ופלפל צ'ילי
    • מוסיפים רוטב פומודורו וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, עם מעט מלח וסוכר
    • מוסיפים פפריקה מעושנת
  3. הרכבת המנה:

    • מניחים את תפוחי האדמה בקערת הגשה
    • מוזגים רוטב בראבה על תפוחי האדמה ומערבבים
    • מזלפים ממרח איולי על תפוחי האדמה
+