רכיבים
הכנת תפוחי אדמה:
-
תפוחי אדמה 5.0 ק"ג
-
??? ???? ??????
הכנת רוטב בראבה:
-
שום 100.0 גרם
-
פלפל צ'ילי חריף טרי 3.0 יחידות
-
מלח 20.0 גרם
-
סוכר 20.0 גרם
-
פפריקה מעושנת 0.5 כפית
-
רוטב עגבניות פומודורו קנור פאוץ' 10 ק"ג 1.0 ק"ג
הרכבת המנה:
הוראות הכנה
-
הכנת תפוחי אדמה:
- מטגנים תפוחי אדמה בשמן עמוק טיגון כפול:בהתחלה בטמפרטורה נמוכה ולפני ההגשה בטמפרטורה גבוהה עד קבלת פריכות
-
הכנת רוטב בראבה:
- מטגנים שום ופלפל צ'ילי
- מוסיפים רוטב פומודורו וממשיכים לבשל במשך 5 דקות, עם מעט מלח וסוכר
- מוסיפים פפריקה מעושנת
-
הרכבת המנה:
- מניחים את תפוחי האדמה בקערת הגשה
- מוזגים רוטב בראבה על תפוחי האדמה ומערבבים
- מזלפים ממרח איולי על תפוחי האדמה