קרא עוד
פאלוק דייה טיקה מורגי קליה - עוף עם תרד

רכיבים
הכנת הבסיס:
-
שמן קנולה 100.0 מ"ל
-
זרעי כמון 10.0 גרם
-
פלפל צ'ילי אדום יבש 4.0 יחידות
-
בצל חתוך לקוביות 500.0 גרם
-
ראש שום קלוף 1.0 יחידות
-
עלי גרגרנית יוונית (שבלילה) 10.0 גרם
-
ג'ינג'ר טרי קצוץ 20.0 גרם
-
כמון 6.0 גרם
-
אבקת צ'ילי 6.0 גרם
-
פפריקה מתוקה 10.0 גרם
-
כוסברה טחונה 10.0 גרם
-
הל שחור 6.0 גרם
-
הל ירוק 6.0 גרם
-
מים חמים 100.0 מ"ל
הרכבת המנה:
-
עגבניות קצוצות 450.0 גרם
-
ירכי עוף ללא עצמות 1.2 ק"ג
-
מרגרינה מחמאה 50.0 גרם
הכנת המנה:
-
עלי תרד 320.0 גרם
-
גראם מסאלה 6.0 גרם